Strict Standards: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'America/New_York' for 'EDT/-4.0/DST' instead in /homepages/24/d426721672/htdocs/williamwendland.archive/forum/viewtopic.php on line 988

Strict Standards: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'America/New_York' for 'EDT/-4.0/DST' instead in /homepages/24/d426721672/htdocs/williamwendland.archive/forum/viewtopic.php on line 988
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewtopic.php:988)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewtopic.php:988)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewtopic.php:988)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /viewtopic.php:988)
Technical - Email settings • William Wendland 's Blog Message Forums View topic - Technical - Email settings
It is currently July 16th, 2018, 4:35 am


All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
• Share Topic • Technical - Email settings •

Author Message
 Post subject: Technical - Email settings
PostPosted: October 22nd, 2010, 5:32 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: September 5th, 2009, 10:21 pm
Posts: 112
Over a year ago I transfered the entire site From a Web Hosting Co. to a Dedicated Server.
Intel G41 now with an E5300

From Apache/Linux to Apache/Windows
after doing so I lost the ability of a Mail Server, eg.. sendmail
I tried using Mercury MAil, and the sever would crash..
I even tried Google Apps, but for some reason it slowed down the entire domain..

Just FYI, I working to get sendmail working on the forums,
this will activate user functions like, email notifications, etc...

..Thanks..
.... William ....

_________________
Find Me On:
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Skin by Lucas Kane